Klasický teplomer, s púzdrom

Kód: 64
€3,19
Skladom

Klasický bezortuťový teplomer s gáliom je určený na orálne použitie (v ústnej dutine), rektálne použitie (v konečníku) alebo v podpazuší.

Balenie obsahuje:

  • 1 teplomer s meracím rozsahom 35,0 °C - 42,0 °C

Vlastnosti:

  • Netoxická meracia kvapalina
  • Vysoká presnosť (+0,1°C /-0,15°C)
  • Ľahké čistenie a účinná dezinfekcia skla zaručí 100% hygienickú čistotu
  • 100% vodotesný
  • Dodávaný v ochrannom puzdre

Detailné informácie

Podrobný popis

Kvapalinu v teplomeri pretrepete nasledovne:

  1. Teplomer vložíte do obalu a pevne zatvoríte.
  2. Uchopíte ho medzi palec a ukazovák.
  3. Začnete triasť teplomerom prudkým pohybom ruky vľavo-vpravo.

Pred použitím by mal byť stĺpec kvapaliny pod najmenším číslom vyznačeným na stupnici. Teplomer by ste mali dezinfikovať alkoholovým dezinfekčným prostriedkom. Pri meraní v ústach opatrne vložíte špičku teplomera pod jazyk a potom zavriete ústa. Na meranie teploty v rekte pred vložením teplomera do konečníka odporúčame použiť lubrikant. Pri meraní pod pažou sa uistite, že rameno je pevne pritiahnuté k telu.

Upozornenie: Pred použitím teplomera si pozorne prečítajte návod na použitie. Teplota v ústach by sa nemala merať u detí mladších ako 10 rokov. Pacient s teplomerom v ústach nemôže žuť žuvačku, jesť, ani sa náhle pohnúť. Pri meraní v konečníku u detí sa uistite, že dieťa pokojne leží a držte druhý koniec teplomera, aby príliš neskĺzol a nevytiahol sa z konečníka. Po kúpaní, jedení alebo fajčení počkajte 30 minút pred meraním. Teplomer by sa mal kontrolovať raz ročne. Ak je teplota skladovania pod 20 °C, pred použitím alebo skúškou nechajte teplomer pri 20 °C až 30 °C počas 1-2 hodín alebo pri 30 °C až 35 °C počas 10 minút. Pred uložením teplomera na uskladnenie alebo prepravu musí byť teplota nižšia ako 42 °C. Po použití utrite stĺpec kovovej kvapaliny, potom vyčistite a uložte teplomer do plastového puzdra, aby ste ho ochránili pred poškodením.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: